'divlje igralište'

Dječaku (5) na glavu se obrušio gol težak 80 kila!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Dječaku (5) na glavu se obrušio gol težak 80 kila!
24.06.2014.
u 10:55
Bili smo na krstitkama, a 15-ak djece otišlo je na obližnje nogometno igralište. Nije prošlo puno vremena kad su svi dotrčali vrišteći i plačući. Moj dječak bio je pun krvi, ispričala je majka Dijana Karlović (32)
Pogledaj originalni članak

Petogodišnji Marin Karlović iz Kaštel Sućurca teže je ozlijeđen nakon što se na njega na nogometnom igralištu srušio gol težak 80 kilograma. Incident se dogodio u nedjelju, a ozlijeđenom djetetu pomoć je, pišu 24sata, pružena na Neurokirurgiji u KBC-u Split.

–  Bili smo na krstitkama, a 15-ak djece otišlo je na obližnje nogometno igralište. Nije prošlo puno vremena kad su svi dotrčali vrišteći i plačući. Moj dječak bio je pun krvi –  ispričala je Marinova majka Dijana Karlović (32). Potvrdila je da je njezinu sinu dijagnosticirana fraktura frontalne kosti u dužini od oko pet centimetara, sve do nosa. Kaže da je tijekom noći buncao i povraćao krv te kako je jutros dobio temperaturu. Liječnik joj je rekao da će mu se oči zatvoriti od otekline.

Pročelnik odjela za sport i sportsku infrastrukturu Hrvoje Akrap rekao je da će provjeriti ima li igralište, za koje sumnjaju da je ''divlje'', dozvolu te tko ga je ogradio i vrši održavanje. Napomenuo je da ono izgleda kao ograđeno parkiralište te kako iz ograde vire željezne šipke.

>>Gol pao i ubio dječaka, roditelji donirali organe
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
Milkica
11:06 24.06.2014.

Nisam sigurna da bi se dijete od pet godina bilo gdje trebalo igrati bez nadzora roditelja/odraslih. Nije kriv (samo) neučvršćeni gol, nego i roditelji koji nisu bili sa svojim djetetom.

CH
chemica
12:06 24.06.2014.

Ako ih se svih petnaest ovjesilo o nesretni gol, nije ni čudo da je "puko".