Sretan kraj

Dječak izgubio fotoaparat u moru u Engleskoj i pronašao ga u Njemačkoj!

Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
06.01.2018.
u 19:30
Pogledaj originalni članak

Desetogodišnji dječak William Etherton iz Engleske nakon dva mjeseca pronašao je svoj fotoaparat koji je prije dva mjeseca izgubio u Sjevernom moru.

Kamera je pronađena na drugoj strani Sjevernog mora u Njemačkoj. Agencija DPA piše kako je dječaku po kameru došao danas u Hallig koji se nalazi na zapadnoj obali Njemačke. William je kameru slučajno ispustio 11. rujna u Yorkshireu i kamera je dva mjeseca plutala do Njemačke. Mještanin Halliga Roland Spreer kameru je pronašao početkom studenog i zahvaljujući zaštiti koju je imala na sebi kamera je još uvijek bila u funkciji. Preko FAcebooka je proširio glas o pronađenom fotoaparatu, a ova objava nakon nekog vremena došla je i do Williamovog tate. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NO
nogogaz
23:05 06.01.2018.

meni to izgleda na jeftinu imitacju GoPro....a ne na fotoaparat.