'IZGUBIO SAM CIPELU'

Dječak (4) se izgubio u šumi, trenutak kad su ga pronašli nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Foto: New Jersey State Police
U šumi pronađen dječak (4)
01.04.2023.
u 17:58
"Hej prijatelju... Imam te... Dobro si", govorili su službenici umirujućim tonom dječaku
Pogledaj originalni članak

Četverogodišnji dječak izgubio se u šumi u Atlantic Cityju, no policijski službenici su ga ubrzo pronašli. Prestrašeni dječak izgubio se nakon što je u srijedu navečer odlutao iz svog doma, a uz njega je bio njegov pas, crni labrador. Policijski službenici su ga pronašli te objavili snimku spašavanja. 

Policijski službenici trčali su prema dječaku, vidi se na početku snimke, koji je bio odjeven samo u majicu i kratke hlače. Dječaka su pronašli oko 800 metara od njegova doma, navodi Daily Mail.

"Hej prijatelju... Imam te... Dobro si", govorili su službenici umirujućim tonom dječaku. Četverogodišnjak je plakao i zapomagao: "Izgubio sam cipelu... Izgubio sam cipelu".

Dječakova majka rekla je čula sinov plač, no da ga više od sat vremena nije mogla pronaći. Sa policijskim službenicima je potom pratila zvukove dječakova glasa i ubrzo su ga uspjeli locirati. Bio je potresen incidentom, ali je ostao neozlijeđen. Policija nije otkrila što je dječaka nagnalo da odluta u šumu.

"Zahvalni smo što možemo izvijestiti da je zahvaljujući brzoj reakciji policajaca i njegove majke prestravljeno dijete sigurno locirano i dobrog je zdravlja", istaknula je policija.

VIDEO Usporedili smo cijene s Uskrsom lani: Patka i na akciji skuplja 1,33 eura, sir 3,32 eura, tuna 3,98 eura

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagabria7
15:56 02.04.2023.

Jadno dijete kako se prestrašilo. Mogu misliti kakav je to osjećaj kada ne znaš gdje si i nema tvojih u blizini. Pohvala policiji za akciju