TEŠKE UVREDE

Đakić poručio Staziću: Smijete se k'o kreten i tako izgledate!

Foto: Arhiva VL
Đakić poručio Staziću: Smijete se k'o kreten i tako izgledate!
27.05.2010.
u 13:55
Đakića je iznervirala izjava Stazića upućena HDZ-ovcima da će zemlju, kao i 1999. godine, ostaviti s negativnom stopom rasta.
Pogledaj originalni članak

Poprilično mirnu raspravu u Saboru o smanjenju povlaštenih mirovina iznad 3500 kuna za 10 posto zasjenila je uvreda HDZ-ovca Josipa Đakića upućena SDP-ovom Nenadu Staziću.

- Smijete se k'o kreten i tako izgledate, poručio je Đakić Staziću i tako zaradio opomenu predsjedavajućeg Vladimira Šeksa.

Đakića je iznervirala izjava Stazića upućena HDZ-ovcima da će zemlju, kao i 1999. godine, ostaviti s negativnom stopom rasta. I iako je Stazić podržao smanjivanje mirovina, ustvrdio je kako se za tom mjerom poseže jer novca u proračunu više nema te da je loš rad Vlade doveo do toga da novca više nema pa se treba uzeti gdje se može.

- Bojali su se tuneli, struja se prodavala jeftino pa je novca nestalo. Umirovljenici, pa makar i ovi koji su u mirovini po posebnim propisima, morat će nadoknaditi taj novac - istaknuo je Stazić.

Mjerom smanjivanja povlaštenih mirovina u proračunu bi se trebalo uštedjeti oko 250 milijuna kuna. Bez 10 posto mirovine ostat će oko 90 tisuća umirovljenika. Od "rezanja" su pošteđene mirovine hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i ratnih vojnih invalida s oštećenjem organizma od 100 posto, mirovine zaposlenika u istarskim ugljenokopima Tupljak i mirovine prema Zakonu o uvjetima za stjecanje prava na starosnu mirovinu radnika izloženih azbestu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 125

Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:26 27.05.2010.

da li se ova lopina đakić ikada pogledao u ogledalo?

VI
vidimškoj
14:33 27.05.2010.

nemoj tako,to je lice poštenjačine ali izgleda da su počeli polako lopine gubit živce.

Avatar tetak
tetak
19:53 27.05.2010.

Što kazati ? Bože prosvitli im pamet !!!