DIVLJAČKA VOŽNJA

Motociklisti iz Vukovara izrečena kazna od 30.000 kuna zbog niza prometnih prekršaja

Foto: Pixabay Ilustracija
Motociklisti iz Vukovara izrečena kazna od 30.000 kuna zbog niza prometnih prekršaja
26.08.2019.
u 10:22
Očevidom je utvrđeno i kako je četverociklom upravljao bez zaštitne kacige te pod utjecajem alkohola.
Pogledaj originalni članak

Od dana kada je MUP RH uveo rigorozne kazne za prometne prekršaje gotovo svakodnevno imamo nove slučajevi u kojima su počinitelji dužni uplatiti i po nekoliko desetina tisuća kuna kazne. 

Najnoviji takav slučaj dogodio se u subotu u Vukovaru kada je 39-godišnjak, koji je upravljao motociklom Kawasaki, uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio na travnatu površinu te udario u stablo i teže se ozlijedio. Očevidom je utvrđeno kako je 39-godišnjak upravljao vozilom bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola.

Zbog niza prometnih prekršaja 39-godišnjaku je izrečena ukupna novčana kazna od 30. 000 kuna. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JJ
janica_jadnica
11:44 26.08.2019.

Eh, kad bi jos takvim mentalcima i trajno oduzimali prevozno sredstvo i vozacku dozvolu uz zabranu ponovng polaganja vozackgog ispita sljedecih 10 godina, gdje bi vam kraj bio.