Oporavlja se

Dikan nije došao na suđenje za krivotvorenje bratovog potpisa

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Dikan nije došao na suđenje za krivotvorenje bratovog potpisa
23.01.2014.
u 15:23
Grafološkim vještačenjem je utvrđeno da je Radmanov potpis falsificiran i Dikan je na splitskom Trgovačkom sudu parnicu izgubio
Pogledaj originalni članak

Josip Radeljak – Dikan, zdravstvenim razlozima opravdao je nedolazak na splitski Općinski sud u četvrtak, gdje mu se sudi zbog optužbe kako je krivotvorio potpis svog polubrata Željana Radmana.

Radeljak je svojedobno tužio polubrata te je 18.4.2008.godine Trgovačkom sudu u Splitu priložio sporazum kojim je htio dokazati da mu je polubrat poklonio vlasništvo nad kultnim splitskim kafićem Semafor i restoranom Pimpinella.

Grafološkim vještačenjem je utvrđeno da je Radmanov potpis falsificiran i Dikan je na splitskom Trgovačkom sudu parnicu izgubio. Općinsko državno odvjetništvo protiv Radeljaka podiglo je optužnicu zbog krivotvorenja potpisa zahvaljujući kojem je pokušao doći do vlasništva procijenjenog na 3,5 milijuna kuna. Ovo je drugo ročište na koje Dikan nije došao. Otkazano je za početak ožujka.

>> Dikan Radeljak zbog zapetljaja crijeva završio u bolnici

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
zbuniceva
14:17 24.01.2014.

težak je život naših elita