Nesreća u Istri

Dijete teško ozlijeđeno dok se igralo s psom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Policija ispred kuće četverostrukog ubojice
30.04.2021.
u 12:48
Na području Žminja jučer je tijekom igre s psom pasmine bernski planinac teško ozlijeđeno dijete. Zbog zadobivenih ozljeda zadržano je na liječenju u riječkoj bolnici.
Pogledaj originalni članak

Kako je priopćila istarska policija, nesretan događaj odvio se jučer u dvorištu kuće u naselju Gradišće. Bernski planinski pas, u vlasništvu 43-godišnjakinje, iznenada je tijekom igre skočio na dijete i srušio ga. 

Dijete je zbog zadobivenih ozljeda prevezeno u riječku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je teže ozlijeđeno te je zadržano na liječenju. 

Policija utvrđuje okolnosti događaja te će o svemu izvijestiti veterinarsku inspekciju i nadležno državno odvjetništvo.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DV
dvor
14:05 30.04.2021.

životinja je životinja a to mnogo ljudi ne prihvata i onda nije čudno sto se takvo nesto događa,jos je to i dobrro sta je moglo biti