izbio plamen

Dijete se teško ozlijedilo. Čistilo tipkovnicu pa upaljačem zapalilo alkohol

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Dijete se teško ozlijedilo. Čistilo tipkovnicu pa upaljačem zapalilo alkohol
01.09.2014.
u 12:41
Djetetu je pružena liječnička pomoć u Labinu, a potom je prevezeno na daljnje liječenje u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je riječ teškim tjelesnim ozljedama, odnosno opeklinama drugog stupnja
Pogledaj originalni članak

Dijete iz Labina teško je ozlijeđeno u nesreći koja se dogodila 30. kolovoza oko 8.10 sati, u stanu u Ulici Antona Selana.

Kako javlja istarska policija, nesreća se dogodila kada je dijete čistilo tipkovnicu računala te je u jednom trenutku upaljačem zapalilo vrh cjevčice na bočici s alkoholom, nakon čega je izbio plamen, koji ga je zahvatio. Djetetu je pružena liječnička pomoć u Labinu, a potom je prevezeno na daljnje liječenje u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama, odnosno opeklinama drugog stupnja. 

>>Pokušala ubiti pauka pa zapalila cijelu kuću

>>Upaljač joj je pao u ladicu, a ladica na drveni pod. Požar progutao sve

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.