IZGUBLJENA DVA MLADA ŽIVOTA

Detalji teške nesreće kod Zadra: 18-godišnjak im oduzeo prednost, poginula dvojica mladića

Foto: Marko Dimić/PIXSELL
prometna nesreća u Zadru
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
prometna nesreća u Zadru
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
prometna nesreća u Zadru
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
prometna nesreća u Zadru
Foto: Frane Šarić
nesreća u Zadru
Foto: Frane Šarić
nesreća u Zadru
Foto: Frane Šarić
nesreća u Zadru
Foto: Frane Šarić
nesreća u Zadru
20.04.2021.
u 09:05
U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradala dvojica mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik u vozilu Fiat
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko 22.25 sati na cesti D-306 u mjestu Kožino dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Prema rezultatima očevida kojim je rukovodio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru, nesreća se dogodila kad se 18-godišnji vozač osobnog vozila marke Mercedes zadarskih registarskih oznaka kretao kolnikom ulice Put primorja (sporednom cestom) te dolaskom do raskrižja prošao pokraj prometnog znaka „obavezno zaustavljanje – stop“, ušao u navedeno raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

 

Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, s prednjim dijelom automobila udara u lijevi bočni dio osobnog automobila Fiat zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara osobno vozilo Fiat silazi s kolnika  i bočnim djelom udara u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbija te vraća na kolnik gdje se zaustavlja okrenut na bočnom dijelu.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradala dvojica mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik u vozilu Fiat.
Na mjestu događaja intervenirali su zadarski vatrogasci koji su izvukli preminulog vozača i putnika. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici  ceste D-306 bio u prekidu od 22.42 do 02.10 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Osamnaestogodišnjak je alkotestiran, bio je negativan, ali nalaz krvi još se čeka. Mladić koji je skrivio nesreću tek je nedavno položio vozački ispit.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar -zztop-
-zztop-
09:17 20.04.2021.

Ovo je dvostruko ubojstvo i trebalo bi se tako suditi.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:42 20.04.2021.

" Sine moj evo ti Merđo i deri !!! " Bravo za roditelje.

CR
Crafter
10:43 20.04.2021.

Iz ugledne obitelji treba biti za voziti 10ak godina staru B klasu od 100-tinjak ks? Ajoj Hrvatska moja