Odgođen proces

Deša Mlikotin-Tomić na sudu za prodaju ispita na Ekonomiji

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Deša Mlikotin-Tomić na sudu za prodaju ispita na Ekonomiji
20.12.2013.
u 22:44
Zbog izostanka člana sudskog vijeća danas je u zagrebačkom Županijskom sudu odgođeno ponovljeno suđenje profesorici Deši Mlikotin-Tomić i ostalima, optuženima zbog kupoprodaje ispita na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu u aferi Indeks 3.
Pogledaj originalni članak

Zbog izostanka člana sudskog vijeća jučer je u zagrebačkom Županijskom sudu odgođeno ponovljeno suđenje profesorici Deši Mlikotin-Tomić i ostalima, optuženima zbog kupoprodaje ispita na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu u aferi Indeks 3.

Presuda joj je bila ukinuta zbog povreda ZKP-a.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
rabitus1
08:13 21.12.2013.

zato su naša djeca glupa što im srbski profesori prodaju ispite