uoči referenduma

Der Spiegel moli Britance da ostanu u EU

Foto: DPA/PIXSELL
Der Spiegel moli Britance da ostanu u EU
11.06.2016.
u 12:34
"Ako je Velika Britanija pametna ostat će članica Europske unije jer će prepoznati da se radi o budućnosti Zapada", kažu oni ukazujući na "povijesni trenutak" 23. lipnja kada se održava britanski ref
Pogledaj originalni članak

Utjecajni njemački časopis Der Spiegel u danasnjem izdanju moli Britance da odaberu ostanak u Europskoj uniji, u posebnom broju pisanom velikim dijelom na engleskom. Sa zastavom Union Jacka na naslovnici, tjednik želi objasniti "zašto Njemačkoj trebaju Britanci" na 23 stranice na engleskom i njemačkom.

"Radi se izboru između trenutka ponosa i nove budućnosti izgrađene u zajedništvu", pišu u uvodniku glavni urednici časopisa Klaus Brinkbaeumer i Florian Harms.

"Ako je Velika Britanija pametna ostat će članica Europske unije jer će prepoznati da se radi o budućnosti Zapada", kažu oni ukazujući na "povijesni trenutak" 23. lipnja kada se održava britanski referendum.

>> Schäuble: Izlazak iz Unije izlazak je i iz zajedničkog tržišta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar comparator
comparator
13:31 11.06.2016.

Ode li Britanija otići će i Francuska ,a što onda ? Nitko ne želi ostati pod Njemačkom dominacijom.

YP
ypenax
15:15 11.06.2016.

Ode li Britanija iz Eu, to će biti spas i za druge zemlje koje žele van iz ove fašističke tvorevine