zlouporaba vlasti

Demokrati poručuju: Trump nije iznad zakona

Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
09.10.2019.
u 08:06
Bijelu kuću treba upozoriti kako će se daljnji napori da se od američkog naroda sakrije istina o predsjednikovoj zlouporabi vlasti smatrati dodatnim dokazom opstrukcije - izjavila je demokratkinja Pelosi.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Zastupničkog doma Kongresa SAD-a Nancy Pelosi rekla je u utorak kako će predsjednik Donald Trump "biti odgovoran" nakon što je Bijela kuća izvijestila da će  odbiti suradnju u istrazi o opozivu koju su demokrati pokrenuli u Zastupničkom domu Kongresa SAD-a.

"Bijelu kuću treba upozoriti kako će se daljnji napori da se od američkog naroda sakrije istina o predsjednikovoj zlouporabi vlasti smatrati dodatnim dokazom opstrukcije", izjavila je demokratkinja Pelosi.

"Gospodine predsjedniče, niste iznad zakona. Bit ćete odgovorni", rekla je nakon što je Bijela kuća odbacila kao "neustavnu" istragu o opozivu američkog predsjednika Donalda Trumpa i poručila da odbija surađivati u istrazi, koju su demokrati pokrenuli u Zastupničkom domu Kongresa SAD-a, o kojoj se nije glasovalo u tom domu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
23:02 09.10.2019.

u pravu si kad kazes da ce trump dobiti i slijedeci mandat ali neslazem se s ovim drugim naime oni ce i dalje tiskati dolare a dolar ce vrijediti toliko dugo dok ga ameri mogu podupirati oruzijem jer vec dugo nije baziran na zalihama zlata a i nafta kao baza im izmice jer sve vise i vise zemalja s naftom se neslaze s americkom politikom, zapravo se slazem sa svime osim da ce prestati stampati dolare jer nemogu to im je vec uslo u krv

DU
Deleted user
14:15 09.10.2019.

Takozvanim demokratima nema spasa. Dosta je bilo obmana. To su vukovi u ovčijoj koži. Trump dobiva i drugi mandat. Nema više tiskanja novca bez pokrića. Moraju kinezima isplatiti trilijune dolara, ali u pravoj vrijednosti zlata, a ne njihovog papira, koji još malo pa neće vrijediti ništa.