BALDASAROV NASLJEDNIK

Darko Parić novi je šef splitskog SDP-a

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Darko Parić novi je šef splitskog SDP-a
02.10.2016.
u 20:15
Predsjedništvo SDP-a Hrvatske u svibnju ove godine donijelo JE odluku o raspuštanju cjelokupne organizacije splitskoga SDP-a
Pogledaj originalni članak

Darko Parić izabran je za novog predsjednika splitskog SDP-a sa 190 glasova, odnosno 52,4 posto glasova. Goran Kotur osvojio je 164 glasa, odnos 45 posto glasova, dok je Velimir Asanović dobio tek pet glasova.

Podsjetimo, do izbora je došlo jer je Predsjedništvo SDP-a Hrvatske u svibnju ove godine donijelo odluku o raspuštanju cjelokupne organizacije splitskoga SDP-a, kojoj je predsjednik bio gradonačelnik Ivo Baldasar.

>> Ivo Baldasar priznao poraz: Ovo mi je škola. Milanović je trebao otići ranije

>> Baldasarov debakl u Splitu, osvojio tek 303 glasa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
20:37 02.10.2016.

Jesu li i njemu prvih deset točaka programa "antifašizam"?

NO
Norway
21:31 02.10.2016.

Puno vas je ostalo

Avatar NasaDomovinaHrvatska
NasaDomovinaHrvatska
07:34 03.10.2016.

Zar SDP nema Hrvata za šefa