Opet snježne pahulje

Danas nove oborine, unutrašnjost će opet zabijeliti snijeg!

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Danas nove oborine, unutrašnjost će opet zabijeliti snijeg!
20.02.2013.
u 10:49
Na širem području Zagreba snijeg će padati kontinuirano sve do kraja vikenda pa se pripremite na nove količine snijega iako se ne očekuju izrazito niske temperature.
Pogledaj originalni članak

Nije dugo trajalo razdoblje bez snježnih nanosa. Već danas meteorolozi najavljuju novi snijeg koji će padati i u idućim danima. Stanovnici Gorskog kotara i Like već tijekom prijepodneva mogu očekivati nove snježne pahulje, a poslijepodne pretežno snježne oborine proširit će se i na ostale kontinentalne krajeve.

Jadran će okupati kiša, posebice u poslijepodnevnim satima uz slabo jugo, a navečer se na sjevernom Jadranu očekuje jaka bura s olujnim udarima.

Najviša dnevna temperatura očekuje se uglavnom između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 14 Celzijevaca.

Na širem području Zagreba snijeg će padati kontinuirano sve do kraja vikenda pa se pripremite na nove količine snijega iako se ne očekuju izrazito niske temperature. Meteorolozi predviđaju da će u iduća tri dana temperatura zraka biti pretežno konstantna te se neće spuštati ispod -1 Celzijev stupanj, a najviša dnevna temperatura očekuje se oko nule.

Snijeg bi trebao prestati padati u nedjelju kada se možemo nadati i blagom porastu temperature do maksimalnih 5 Celzijevaca.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Axel
Axel
12:59 20.02.2013.

Da umjesto snjega pocne padati kokain...da se minusi na tekucim zatvore...ovako bjelo pada a nikakve koristi.