primjerena kazna?

Dadilja zlostavljala 5-godišnjakinju i objavila video

Foto: Ilustracija
Dadilja zlostavljala 5-godišnjakinju i objavila video
11.05.2012.
u 14:10
Nakon odsluženja kazne 33-godišnjakinja bit će pod nadzorom dodijeljenog socijalnog radnika, a nadzor može trajati od pet godina nakon puštanja iz zatvora pa sve do kraja njezina života
Pogledaj originalni članak

Jennifer Mahoney (33) iz New Jerseyja priznala je krivnju za seksualno zlostavljanje petogodišnje djevojčice koje je snimala i objavila na internetu. Da stvar bude gora, Mahoney je bila dadilja malene djevojčice, a zbog seksualnog iskorištavanja djeteta prijeti joj od 15 do 30 godina zatvora.

S obzirom na težinu svog zločina i činjenicu da je optužena za dva kaznena djela seksualnog zlostavljanja djeteta, ova "dadilja iz pakla" smatra da je kazna od 30 godina zatvora primjerenija od 15-godišnje kazne, javlja Huffington Post, ali o tome će 22. kolovoza odlučiti sud. Nakon odsluženja kazne 33-godišnjakinja bit će pod nadzorom dodijeljenog socijalnog radnika, a nadzor može trajati od pet godina nakon puštanja iz zatvora pa sve do kraja njezina života. Uza zatvorsku kaznu dadilja će morati platiti odštetu žrtvi.

Mahoney je najavila da se neće žaliti na presudu, a u pritvoru je od prosinca prošle godine kada je video seksualnog zlostavljanja petogodišnjakinje pronađen na računalu Roberta Ramosa u Austinu u državi Teksas. Ramos je optužen za posjedovanje dječje pornografije i seksualno iskorištavanje maloljetnika. Tužitelji u Teksasu tvrde da je otvorio sedam lažnih profila na Facebooku kako bi pronalazio maloljetne djevojke koje su mu slale svoje golišave fotografije i snimke seksa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
14:24 11.05.2012.

Najbolje je ovo \"do kraja zivota\"ali u zatvoru.