PRITVOREN NASILNIK

Curi vikao dok ju je tukao: Ubit ću tebe i tvoju obitelj!

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Curi vikao dok ju je tukao: Ubit ću tebe i tvoju obitelj!
15.10.2020.
u 07:55
Sumnjiči ga se da u više navrata od 6. ožujka  do 6. listopada  na području Labina prijetio 20-godišnjoj djevojci s kojom je živio.
Pogledaj originalni članak

Nasilni 28-godišnjak završio je iza rešetaka zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela, a Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu sumnjiči ga za prijetnju, nanošenje teške tjelesne ozljede, pokušaj iznude, nasilje u obitelji....Sumnjiči ga se da u više navrata od 6. ožujka do 6. listopada  na području Labina prijetio 20-godišnjoj djevojci s kojom je živio.

- Ubit ću tebe i sve tvoje! - prijetio joj je dok ju je tukao rukama i nogama, pri čemu ju je ozlijedio.

Osim što joj je prijetio u stanu, sumnjiči ga se da joj je 6. listopada oko 21 sat zaprijetio i na trgu u  Raši kada ju je vidio u automobilu.  

Nadalje, sumnjiči ga se da je 11. svibnja oko 18 sati na trgu u  Raši prišao 19-godišnjaku kojeg poznaje od ranije. Mladića je uhvatio za vrat te mu zaprijetio i od njega zatražio da mu do 12. svibnja isplati 500 kuna. Kako mu 19-godišnjak  sljedeći dan nije dao novac,  28-godišnjak mu je oko 19.30 prišao u Labinu te mu je kazao: - Ubit ću i tebe i  tvog oca, ako mi do 23 sata ne predaš 1000 kuna!

Osim za nasilje  i prijetnje, 28- godišnjak se sumnjiči i da je u noći na 4. listopada  zajedno s 25-godišnjakom  u Vinežu kod Labina provalio i razbio stakla na ulazu jedne trgovine, od kud su potom ukrali više  kutija cigareta te boca alkohola u ukupnoj vrijednosti od 1500 kuna. 

Sudac istrage Županijskog suda  u Puli odredio mu je jednomjesečni  istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.