SLAVNA NESSIE

Čudovište iz Loch Nessa uočeno čak 2 puta u 5 dana

Foto: Silvia Kusidlo/DPA/PIXSELL
Loch Ness- skulptura
Foto: Silvia Kusidlo/DPA/PIXSELL
Loch Ness- skulptura
06.03.2019.
u 18:21
Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, čini se da je to glava i vrat slavnog čudovišta
Pogledaj originalni članak

Čudovište iz Loch Nessa navodno je uočeno dva puta u pet dana protekle veljače. Tajanstvenu zvijer najprije je uočila i fotografirala žena iz Manchestera 23. veljače. Lisa Brennan, 30-godišnjakinja, i njezin partner, 37-godišnji Danny, vozili su se blizu dvorca Urquhart kad su prvi put u veljači vidjeli čudovište.

Lisa je fotografirala crni predmet u obliku slova L kako viri iz vode, čini se da je to glava i vrat slavnog čudovišta. Rekla je da je objekt nestao ubrzo nakon što je snimila fotografiju koju je objavio Mirror.

– Vozili smo se oko jezera i kada smo stigli do zaljeva Urquhart, neposredno prije dvorca, uočila sam tamni objekt visok oko tri i pol metra iznad površine vode – kazala je Lisa.

Nakon toga je 27. veljače lovac iz Irske, Eoin O' Faodhagain, uočio čudovište na službenoj web-kameri. 

– Gledao sam web-kameru nekih 20 minuta kada sam primijetio da se nakratko pojavio tamni objekt te nakon toga nestao. Odmah sam znao da je riječ o Nessie, a ne brodu ili nečem sličnom. Brodovi ne nestaju samo tako s ekrana, a nakon 20 minuta gledanja, Nessie se više nije pojavila – kazao je lovac.

>>Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

DU
Deleted user
07:12 07.03.2019.

I ja jučer na Jelačiću ugledah čudovište. I prepadoh se silno. A onda je Mrak otišla iza ugla...

ZH
Zlatousti Hrvat
12:57 07.03.2019.

Nesto slicno sam pojeo jucer

DU
Deleted user
17:42 07.03.2019.

KAJ JE OVO? Kaj ne vidite da se jadna životinja nasukala.. gdje je grin pis, gdje je rada borić, gdje je pupovac da spasi ugrožene?!?!?!?!