Šire posao

Croatia Airlines otvorila liniju Zagreb – Lisabon

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
croatia airlines
Foto: Borna Filić/PIXSELL
05.12.2013., Zagreb - U tehnickom sredistu Croatia Airlinesa zavrsen je najveci i najzahtjevniji tehnicki pregled zrakoplova (tzv. D-check), koji strucnjaci tehnickog sektora obavljaju prvi put u povijesti tvrtke. Tehnicki pregled obavljao se na zrakoplov
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
croatia airlines
24.05.2016.
u 06:30
S četiri nove ovoljetne linije – Prag, Milano, Sankt Peterburg i Lisabon – u CA planiraju rast broja putnika u 2016. godini za 6,5 posto
Pogledaj originalni članak

Croatia Airlines jučer je započela s letovima na redovnoj liniji Zagreb – Lisabon. Nacionalna aviokompanija time je prvi put u svojoj povijesti uključila u svoju mrežu letova portugalski glavni grad.

U ljetnom redu letenja CA će Zagreb i Lisabon povezivati tri puta tjedno. Predsjednik uprave CA Krešimir Kučko kazao je da s obzirom na veliki interes putnika, u kompaniji razmišljaju da liniju za Lisabon održe i zimi. S četiri nove ovoljetne linije – Prag, Milano, Sankt Peterburg i Lisabon – u CA planiraju rast broja putnika u 2016. za 6,5 %, čime bi prvi put premašili brojku od dva milijuna putnika u jednoj godini.

>> Croatia Airlines uvodi letove za Lisabon, Prag, Milano i Sankt Peterburg

>> Treću godinu zaredom Croatia Airlines posluje s dobiti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
07:35 24.05.2016.

Jesenti milu bigulicu, to ti je to. CA širi poslovanje i zarađuje te ju zato treba što prije prodati, i to ni više ni manje nego Turcima, jer oni su puka sirotinja pa im je potreban svaki euro, a mi se kupamo u lovi pa je red da im pomognemo. Nema većih humanista nego što mi mi.

MN
mate.no
08:34 24.05.2016.

Zagreb-Oslo!

TE
Teofanovic
13:23 24.05.2016.

Airsrbija leti od sledeceg mjeseca za Ameriku znaci mi iz Zagreba moramo za Beograd pa za Ameriku