Policija ušla u trag

Crnogorski preprodavač osumnjičen da je u Hrvatsku unio 8,5 kilograma marihuane

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Marihuana
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Marihuana
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Marihuana
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Marihuana
15.07.2016.
u 14:35
Droga je preprodavana na području Dubrovnika
Pogledaj originalni članak

Istražujući slučaj dvojice preprodavača koji su početkom srpnja na dubrovačkom području uhićeni s gotovo 4,5 kilograma marihuane policija je kazneno prijavila i 22-godišnjeg Crnogorca kojega sumnjiči da je s ranije uhićenim dvojcem u Hrvatsku prokrijumčario 8,4 kilograma marihuane.

Policija je u trag mladom crnogorskom krijumčaru, koji je i dalje nedostupan hrvatskim vlastima po je za njim raspisana i tjeralica, došla nakon što su početkom srpnja na dubrovačkom području uhitili dvojicu domaćih 'dilera' u dobi od 36 i 21 godine s nešto manje od 4,5 kilograma marihuane.

Uhićeni dvojac u međuvremenu je pritvoren, a policija je ušla u trag 22-godišnjaku, sada osumnjičenom da je od prosinca 2015. do 7. srpnja ove godine s područja Crne Gore prokrijumčario 8,5 kg marihuane koju su potom sva trojica zajedno preprodavali na području Dubrovnika.

Policija stoga sumnja da su se trojica preprodavača okupila u tzv. zločinačkom udruženju pa su ih prijavili Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zbog "neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačke organizacije".

>> 'Strašne scene, poput filma o zombijima': Zbog opasne droge više od 30 ljudi završilo u bolnici u samo jednom danu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.