slomio čeljust

Čolak teško ozlijeđen, pijan htio skočiti u bazen s tri metra visine

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
Čolak teško ozlijeđen, pijan htio skočiti u bazen s tri metra visine
26.11.2011.
u 15:40
Na momačkoj večeri htio 
se osvježiti u bazenu. Umjesto toga, slomio je čeljust.
Pogledaj originalni članak

Tulum u petak navečer loše je završio za Marina Čolaka (27), automobilističkog asa. Mladić se, neslužbeno doznajemo, prilično pijan, malo prije jedan sat na momačkoj večeri htio osvježiti u bazenu unutar stana na zagrebačkoj Peščenici. Popeo se na betonsku policu na visinu od tri metra kako bi skočio u bazen unutar očito luksuznog zdanja, ali se u zadnji čas najvjerojatnije poskliznuo pa pao na tlo pokraj bazena. Hitno je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje su liječnici utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede, točnije, sa slomljenom čeljusti trenutačno se nalazi na kirurškom odjelu.

Tulum u kvartu
Momačka večer na kojoj je Čolak stradao slavila se samo nekoliko kućnih brojeva dalje od stana u kojem i sam živi u Ivanićgradskoj ulici. Na tim adresama jučer nikoga nije bilo. Koliko je promila alkohola u krvi imao, još nije poznato.

Čolak, prvi hrvatski automobilist koji se natjecao na prestižnom WTCC-u, posljednji je put bio na stranicama crne kronike lani početkom studenog kada je skrivio tešku prometnu nesreću kod Bosiljeva u kojoj je poginula njegova suputnica Ivana Obad, studentica prve godine geološkog inženjerstva i misica iz Dubrovnika.

Optužnica još nije podignuta
Kako je kasnije utvrdila karlovačka policija, vozeći se prema Rijeci Čolak je udario u nissan kojim je upravljao njegov prijatelj Dalibor Opačak (33). Tužiteljstvo smatra da su se dvojica utrkivala po autocesti s nogama debelo stisnutim na gasu, pri čemu je Čolak izletio s ceste, ispao iz automobila i zadobio ozljede koje nisu opasne za život.

Nesretna Ivana Obad, zavezana sigurnosnim pojasom, ostala je zarobljena u automobilu i izgorjela. Iako je od tragedije prošlo više od godine dana, vještaci još uvijek utvrđuju tko je kriv za nesreću, točnije, snosi li krivnju i Dalibor Opačak. Dok se to ne utvrdi, optužnica ne može biti podignuta. Ako se dokaže krivnja, automobilistu prijeti od jedne do deset godina iza rešetaka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

BA
Bandit
15:48 26.11.2011.

Hehehe velikog li asa ehehheh ,neznam samo tko ga je proglasio asom nije sposoban hodati a ne voziti pijandura..

Avatar Marinchich
Marinchich
16:28 26.11.2011.

Nije žvaka za seljaka..... ni bazen u kući za budalu.... :-P

LU
lutomirski
09:49 27.11.2011.

Ima u Hrvatskoj puno kretena koji neznaju sta rade kad se napiju, to je jako opasno, ali najvise za ljude koje imaju sa takvim posla !!!!