Članovi Prljavog kazališta doživjeli prometnu nesreću u BiH

Foto: Arhiva VL
Članovi Prljavog kazališta doživjeli prometnu nesreću u BiH
14.12.2009.
u 19:45
Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, članovi Prljavog kazališta, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjesta Kočerin u Bosni i Hercegovini.
Pogledaj originalni članak

Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, članovi Prljavog kazališta, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila u kasnim poslijepodnevnim satima u mjestu Kočerin kod Širokog Brijega.

U prometnoj su nesreći sudjelovala tri vozila i to kombi renault u kojem su bili članovi zagrebačkog benda, zatim terenac land rover discovery, kojim je upravljao Mostarac C.C (50) te škoda felicia za čijim je upravljačem bio Širokobriježanin M.M. (36).

Kako se moglio vidjeti na mjestu događaja, na cesti Posušje - Široki Brijeg, škoda felicia skretala je prema Kočerinu, a iza nje se zaustavilo kombi u koji je velikom brzinom udario terenac.

Houra se poslije nesreće žalio na bolove u vratu, a Mlakar je zadobio lakši potres mozga. Naime, glavom je udario u sjedište vozila. Nakon pružene prve pomoći pušteni su na kućnu njegu.

Grupa je, inače, sinoć gostovala u Širokom Brijegu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
22:26 14.12.2009.

Svirali oni za Bandića ili ne, TUĐMAN već sada ima veću potporu u Hercegovini, a do izbora ima još dva tjedna. Što je ono Bandić rekao o trećem entitetu? da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 66 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

MA
maraton
11:31 15.12.2009.

\"Šporko kazalište\" mi je uvik bilo draže od \"Valjka\" ali sad i nisu.Imaju svoju domovinu i tribaju za izbore svitar u njoj a ne obilazit inozemstvo.Nije mi drago radi prometne,ali mi imamo bolje ceste od njih a ima još drugih kandidata.Oni sviraju ćoviku koji je dobija stipendiju općine Grude koje nisu u Hrvatskoj i svi se moraju pomiriti s ton ćinjenicon.Mi smo dvi države i Banditić je stranac.

OB
-obrisani-
20:31 14.12.2009.

To ti je kad prljavci moraju po bosanskim vukojebinama pijevati za bandića!