Napadi u Bruxellesu

Članice NATO-a odlučne u borbi protiv terorizma

Foto: Reuters/PIXSELL
Članice NATO-a odlučne u borbi protiv terorizma
23.03.2016.
u 11:44
Branit ćemo naše vrijednosti protiv bezobzirnih djela onih koji pokušavaju opet udariti, priopćio je NATO
Pogledaj originalni članak

Sjeveroatlantsko vijeće, koje čine veleposlanici zemalja članica NATO-a, u izjavi usvojenoj u srijedu najoštrije je osudilo terorističke napade u Bruxellesu i potvrdilo odlučnost u borbi protiv terorizma

– Osuđujemo najoštrije terorističke napade u Bruxellesu. Izražavamo sućut obiteljima žrtava, ranjenima i svima koji su ovime pogođeni. Bruxelles je domaćin sjedištu NATO-a i glavni grad Belgije i Europe. On je također simbol cijele Europe, slobode i mira – kaže se u izjavi.

– Branit ćemo naše vrijednosti protiv bezobzirnih djela onih koji pokušavaju opet udariti. Odlučni smo da ćemo raditi na sprečavanju i porazu terorizma. To ćemo učiniti tako što ćemo ostati zajedno, kao otvorena društva i demokracije. Solidarni smo s Belgijom – kaže se u izjavi veleposlanika zemalja članica NATO-a.

>> Uhićen treći napadač. Policija identificirala dvojicu napadača na Bruxelles – braća poznata policiji

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

RL
radivoje_lenstina
13:48 23.03.2016.

to ponavljaju kao papagaji, i napravise toliki kaos u svijetu, da svim ljudima slobodnih misli upucuje na to da terorizam je unutar natoa-i da bez njihovih akcija ne bi bilo toliko terorista

RL
radivoje_lenstina
14:34 23.03.2016.

ako sirite demokraciju , molim vas nemojte da se zalite sto neki ne vole takve demokracije kao u palestini i siriji,egiptu itd..

Avatar imotska115
imotska115
15:10 23.03.2016.

Ista pijesma vec otkad NATO postoji, a nista nisu ucinili u tom pogledu. Price su jeftine.