Ime je bitno

Cijelo selo Majići kod Vrgorca bojkotira izbore zbog ceste

Foto: Tino Jurić
Cijelo selo Majići kod Vrgorca bojkotira izbore zbog ceste
27.12.2009.
u 17:24
Stanovnici sela Majići, kod Vrgorca, bojkotirali su izbore jer država godinama ignorira zahtjeve da se čvor Ravča na autocesti A1 nazove čvor Majići
Pogledaj originalni članak

Stanovnici sela Majići, kod Vrgorca, okupili su se oko podneva pred biračkim mjestom i bojkotirali glasovanje. Prosvjeduju jer država godinama ignorira njihove zahtjeve da se čvor Ravča na autocesti Zagreb-Split preimenuje u čvor Majići, jer se naplatne kućice nalaze na području njihova sela i jer su maknute ploče s imenom sela koje su stanovnici postavili.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PE
petrovve
20:16 27.12.2009.

limited... Sta ti vrjedi sto si ti isao i dao podrsku svom kandidatu,nista nisi i neces bolje nego mi proci.

PE
petrovve
21:51 27.12.2009.

limited...4 ane 5.Ni to ne znas.

LI
limited
20:10 27.12.2009.

oporba je glasala umjesto vas a sigurno nije da vama bude bolje-nego da njima bude bolje.Vi koji niste glasali nemojte poslije kukati,bar ne narednih 5 godina.