razbojništva

Četiri mladića provalila u šest benzinskih postaja i ukrali novac, cigarete i druge artikle

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Četiri mladića provalila u šest benzinskih postaja i ukrali novac, cigarete i druge artikle
18.10.2014.
u 12:38
Četvero mlađih muškaraca sumnjiči se da su provalili u šest benzinskih postaja i ukrali novac, cigarete i druge artikle u vrijednosti od 92.000 kuna u razdoblju od 25. travnja do 18. rujna ove godine...
Pogledaj originalni članak

Četvero mlađih muškaraca sumnjiči se da su provalili u šest benzinskih postaja i ukrali novac, cigarete i druge artikle u vrijednosti od 92.000 kuna u razdoblju od 25. travnja do 18. rujna ove godine.

Troje 23-godišnjaka, R. R., M. J. i A. P. te 26-godišnji I. R. čak 4 puta razbili su staklo na benzinskoj postaji D Plus u velikogoričkom naselju Ogulinec i to dvaput u travnju, a po jednom u svibnju i kolovozu ove godine.

Osim toga, u sitnim noćnim satima provalili su i u benzinske postaje u Novom Zagrebu i Dugom Selu. Zahvaljujući tragovima koje su ostavljali za sobom, policija ih je uhvatila i predala pritvorskom nadzorniku.

>>Kućna pomoćnica joj ukrala nakita u vrijednosti 65.000 kn!

>>Muškarac(41) iz Čakovca osumnjičen najmanje 42 kaznenih djela

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.