Prometna nesreća

Čekali je na podjeli svjedodžbi, a ona poginula u teškoj nesreći

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
prometna na A1 (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
prometna na A1 (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
prometna na A1 (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
prometna na A1 (1)
07.07.2011.
u 20:37
Zagrebačka maturantica vraćala se s prijamnog ispita na medicini u Mostaru, bila je odlučna čime se želi baviti...
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka maturantica Matea A. (19) poginula je u četvrtak u 17.15 sati na autocesti A-1 u blizini čvora Vrpolje, dok je njezina 49-godišnja majka teško ozlijeđena i ugrožen joj život. Djevojka se s majkom vraćala u Zagreb iz Mostara, gdje se prijavila na Medicinski fakultet, a kako bi sutradan stigla na podjelu svjedodžbi u Gimnaziji L. Vranjanina.

– Pitali smo se zašto nije došla... – rekla je njezina razrednica Ivana Bogović. Onda je netko javio u zbornicu da je poginula.

– Imala je planove i bila je uspješna u svemu što je radila, odlična učenica. Svirala je i violinu, završila je srednju glazbenu školu. Bila je zrela za svoje godine, prelijepa i dobar prijatelj, ma super osoba! – potresena je razrednica. Protiv vozačice će bit podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

FL
florida
19:53 08.07.2011.

Sto ti je zivot?Samo onaj tko nije nesto ovako prezivio u obitelji ,ne zna kako je tesko.U sekudi izgubis sve i daljni ti je zivot konstanta borba da prebolis.......

BA
bazzaretta
23:48 07.07.2011.

Celave gume?

KR
kreont
00:24 08.07.2011.

Hm koliko se vidi plavi stup je postavljen na krivom mjestu. Taman tamo gdje iskaču i preskaču automobilisti kojima se žuri na relaciji ST - ZG.