'DUBOKO SMO DIRNUTI'

Iz Wuhana poslali emotivno pismo Varaždinu zbog podrške u najtežim trenucima

Foto: Pixsell
10.03.2020.
u 13:53
U Varaždin je stiglo i pismo zahvale.
Pogledaj originalni članak

Gradu Varaždinu stiglo je pismo zahvale iz kineskog grada Wuhana, iz kojeg je krenula epidemija koronavirusa. Nakon što je gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok poslao pismo podrške građanima Wuhana, s kojima je Grad potpisao ugovor o partnerstvu 2015. godine, u Varaždin je stiglo i pismo zahvale. Evo što u njemu piše:

"Uvaženi gradonačelniče Ivan Čehok, nakon izbijanja virusa COVID-19 u Wuhanu, poslali ste nam pismo u kojem izražavate  zabrinutost zbog epidemije i utjehu građanima Wuhana. Duboko smo dirnuti i ojačani u uvjerenju u pobjedu u ovoj borbi protiv COVID-19. Uime Gradske narodne vlade Wuhana i milijuna građana Wuhana, želim izraziti našu iskrenu zahvalnost  Vama i prijateljima iz svih područja života u Varaždinu. Vaša ljubaznost prema građanima Wuhana uvijek će biti zapamćena. Krećemo zajedno u pobjedu protiv COVID-19. Čvrsto vjerujemo da će pod snažnim vodstvom Središnjeg odbora Komunističke partije Kine s drugom Xi Jinpingom na čelu, sa složnim kineskim narodom i medicinskim radnicima, boreći se hrabro i nesebično protiv epidemije, a s brigom i podrškom zajednica u zemlji i inozemstvu, uključujući naše prijatelje u Varaždinu, stanovnici Wuhana sigurno postići punu pobjedu nad epidemijom! Spreman sam raditi s Vama na produbljivanju prijateljske i uzajamno korisne suradnje između Wuhana i Varaždina. Hvala vam još jednom na brizi i podršci. Želimo vam dobro zdravlje i sreću!" stoji u pismu koje potpisuje gradonačelnik Wuhana Zhou Xianwang.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SV
sveznam1
14:28 10.03.2020.

zanimljivo da osudenik može obavljati javni posao vrlo zanimljivo eu jel vi to vidite?

KR
kronika20
16:01 10.03.2020.

Ništa ne košta pa se može kriminalac čehok promovirati, a nije ništa poduzeo da se bolest ne širi varaždinom, jer brojni sumnjivi se slobodno šeću među narodom

Avatar Zbregov2
Zbregov2
14:11 10.03.2020.

pisano na kineskom, baš diplomatski...