glumci u vijećnici

Čehok čestitao pinklecima i darovao im Stančićevu grafiku

Foto: 'Marko Jurinec/PIXSELL'
Čehok čestitao pinklecima i darovao im Stančićevu grafiku
30.11.2010.
u 16:33
Predstava "Dječak Ivek i pas Cvilek" dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju lutkarsku predstavu ili predstavu za djecu i mladež
Pogledaj originalni članak

VARAŽDIN – U Gradskoj je vijećnici gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima priredio primanje za članove kazališne družine Pinklec iz Čakovca, koja je u koprodukciji s Dječjom i lutkarskom scenom varaždinskog kazališta ostvarila predstavu "Dječak Ivek i pas Cvilek". Ta je predstava dobila Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju lutkarsku predstavu ili predstavu za djecu i mladež.

Predstava je praizvedena 31. listopada 2009. godine, a danas će je izvesti u varaždinskom kazalištu za učenike osnovnih škola. Čestitavši im na nagradi, gradonačelnik im je darovao vrijednu grafiku Miljenka Stančića. Ravnateljica kazališta Jasna Jakovljević podsjetila je da je ta predstava osvojila četiri nagrade na 13. susretu profesionalnih kazališta za djecu i mlade hrvatskog centra ASSITEJ te najavila daljnju suradnju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.