neodgovorni vozač

Čeh kod Benkovca vozio 255 kilometara na sat! Dobio kaznu od 5.000 kuna

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Čeh kod Benkovca vozio 255 kilometara na sat! Dobio kaznu od 5.000 kuna
31.08.2020.
u 15:40
Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području RH u trajanju od mjesec dana
Pogledaj originalni članak

U  nedjelju, 30. kolovoza oko 22.25 sati u Viru,  prilikom kontrole prometa policijski službenici zadarske PU su zaustavili 27-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Volkswagen novogradiških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,87 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda.

Vozač je smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja nakon čega je prekršajno sankcioniran zbog počinjenog prekršaja  iz čl. 199. st. 2.  Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U subotu, 29. kolovoza 2020. godine u 21.41 sati na autocesti A1 kod čvora Benkovac policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su službenim vozilom presretač zaustavili 41-godišnjeg državljanina Češke, koji je upravljao osobnim automobilom marke Audi  brzinom od 255,6 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Istome je izdan Prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000,00 kn te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području RH u trajanju od 1 mjesec - istakli su iz zadarske policije.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BO
boovuu
23:00 31.08.2020.

Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području RH u trajanju od mjesec dana ------------------------------------------------- hahahaha mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u Hrvatskoj na mjesec dana? nije dobio mjeru na barem 2 odine da bi i nagodinu mogao doći i dvljati po hrvatskoj autoceti.

MA
Matek
23:26 31.08.2020.

Sigurno je bio na tajnom zadatku

MT
makan tahi
17:04 31.08.2020.

šta presretaču piše u prometnoj kolika mu je najveća brzina(250), pa kako onda ide nedozvoljenom brzinom, da nisu možda ilegalno skinuli blokadu i malo povećali tlak turbine