'Osjetila je snažnu bol'

Časna sestra rodila dječaka, skrivaju joj identitet

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Časna sestra rodila dječaka, skrivaju joj identitet
17.01.2014.
u 18:13
Časna sestra osjetila je snažnu bol u trbuhu što je zabrinulo druge časne koje su potom nazvale Hitnu pomoć te je prevezena u bolnicu.
Pogledaj originalni članak

Časna sestra podrijetlom iz Salvadora rodila je dječaka u bolnici u talijanskom gradu Rieti, piše ANSA.

Osjetila je snažnu bol u trbuhu što je zabrinulo druge časne koje su potom nazvale Hitnu pomoć te je prevezena u bolnicu. Rodila je dječaka teškog 3,5 kilograma.

Bolnica još nije službeno potvrdila događaj, a identitet časne sestre pokušavaju sačuvati tako što su je smjestili podalje od drugih pacijenata. I uz takve mjere sigurnosti vijest o neuobičajenom porodu brzo se proširila društvenim mrežama.

>>'Molitvom krunice izliječio sam se od teškog PTSP-a'

>>Časna sestra izvučena iz ruševina tjedan dana nakon potresa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 58

AL
Alkana
19:06 17.01.2014.

Svi smo samo ljudi od krvi i mesa i uz najbolje odluke svakome se to može dogoditi pa bila ona časna ili ne. I ne treba se sestra ni od koga skrivati. Koliko težih grijeha i grešnika ima među nama koji uzdignute glave idu okolo i još drugima drže moralne prodike.

Avatar Ponosangay
Ponosangay
18:47 17.01.2014.

Nadam se da su i mama i dječak dobro i da će se na kraju sve dobro završiti!

AL
Alkana
10:14 18.01.2014.

Stvarno smo postali veliki licemjeri. Sestra je zgriješila ali kolike žene su se na vjenčanju zavjetovale svom mužu a spavale su sa drugima pa i rodile svom mužu tuđe dijete. Sestra je rodila svoje dijete, nije ga likvidirala da bi prikrila svoj grijeh. Bog joj je sigurno oprostio ali ljudi.... e, to je već teže. Ismijavat će ju i ponižavati zaboravljajući istovremeno svu svoju prljavštinu koju skrivaju.