HERMETIKA 2010.

Čak 26 bendova svirat će na Smotri bendova Karlovačke županije

Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
Čak 26 bendova svirat će na Smotri bendova Karlovačke županije
20.04.2010.
u 15:02
Smotra će se, u organizaciji udruge Kajda, održati 30. travnja i 1. svibnja na središnjoj pozornici ŠRC-a Korana.
Pogledaj originalni članak

Završile su prijave za smotru glazbenih sastava „Hermetika 2010.“ koja će se 30. travnja i 1. svibnja održati na ŠRC-u Korana. Interes je bio golem pa se prijavilo čak 26 bendova iz Karlovca, Duge Rese, Ogulina, Ozlja...

Što se stilova tiče, najzastupljeniji je rock. Osam bendova svoju je glazbu okarakteriziralo upravo tom odrednicom: Full monty, Speed limit, Effect, Džinfis, Mondo bizarro, The Rock keepers, Trigger i PMS, posebno zanimljiv jer je riječ o bendu koji čine isključivo djevojke. Kao punk-rock predstavljaju se Me as well i Ostatak procesa, a hip-hop/rock izvodi Hi Society. Ljubitelji metala doći će na svoje uz Broken mirror, Maelstrom i Downcast art, a punka uz bendove Prije svega disciplina, Kontrola i Made in Taiwan. Na pozornici će se naći i dva country benda: Dukes of hazard i Kontrola zvuka, blueseri Depth i alternativni Dark badger. Pod rubriku „ostalo“ svrstalo se pet bendova. To su Humanofon, The Speen, Dado i kajdanke, We meet again for the first time i Exploziv.

U petak svirka počinje u 19 sati i potrajat će do 3 ujutro. U subotu od 11 do 18 sati na rasporedu je program uz Praznik rada, podijelit će se 1500 porcija graha i pića, a koncert počinje u 20 sati nakon utakmice Karlovca i Šibenika. Potrajat će do 3 sata ujutro.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.