Je li kriv?

Čačiću u rujnu počinje suđenje za nesreću u Mađarskoj

Foto: Pixsell
Čačiću u rujnu počinje suđenje za nesreću u Mađarskoj
19.07.2011.
u 11:40
U svojoj izjavi za javnost haenesovac je naglasio da će se kao i uvijek do sada odazivati svim pozivima mađarskih službenih organa
Pogledaj originalni članak

Prvo ročište, kako nam je javio sam okrivljenik, šef HNS-a Radimir Čačić, vezano uz prometu nesreću koju je prema optužnici uzrokovao, održat će se 20. rujna na općinskom sudu u Marcaliju. U svojoj izjavi za javnost naglasio je kako će se kao i uvijek do sada odazivati svim pozivima mađarskih službenih organa.

Podsjetimo, Radimir Čačić optužen je za izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. U nesreći su na mjestu poginule dvije osobe, a još su dvije teško ozlijeđene. Prema optužnici Čačić nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima na cesti te se zabio u automobil ispred sebe.

Nakon nesreće Čačić je najavio kako će se, ako bude proglašen krivim, povući iz političkog života.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

DA
darko9
12:13 19.07.2011.

strašno čačo koji je na sudu umjesto da se povuče iz politike nosioc je liste na izborima u 3 jedinici sdp sam sebe uništava

DU
Deleted user
12:14 19.07.2011.

hehe dabogda se više i ne vratio iz hungarije

OB
-obrisani-
11:48 19.07.2011.

Čudna predizborna kampanja, nema inovativnije i zanimljivije od ove koju radimir predstavlja.