spektakl o BALI-BEgu

Burak Özçivit zbog uloge ratnika mora na dijetu

Foto: GQ, RTL
Burak Özçivit zbog uloge ratnika mora na dijetu
01.04.2013.
u 18:54
Turski ljepotan u rujnu će početi snimati film "Malkoçoğlu" inspiriranim njegovim likom iz "Sulejmana Veličanstvenog", a u seriji ga opet gledamo već slijedeći tjedan
Pogledaj originalni članak

Rijetko je koji glumac uspio pridobiti publiku tako brzo kao vlasnik najpopularnijeg turskog brka Burak Özçivit koji u seriji \"Sulejman Veličanstveni\" igra Bali-bega. Njegova popularnost ide tako daleko da su producenti serije na inzistiranje gledatelja iz 60 zemalja u kojima se \"Sulejman\" prikazuje njegov lik morali vratiti u treću sezonu hit-sapunice, a spektakularan povratak hrabrog ratnika naši gledatelji imat će prilike vidjeti sljedeći tjedan.

Tulum za povratak

Kolege iz serije bile su oduševljene što se Burak vraća na set pa su njemu u čast organizirali tulum u jednom istanbulskom noćnom klubu.

S njegovim povratkom situacija na Sulejmanovu dvoru dodatno će se zakomplicirati, ljubavne iskre između Mihrimah i Bali-bega opet će se probuditi, a cijela serija, barem što se tiče hrvatskog televizijskog prostora, na neko će vrijeme iščeznuti. Naime, u Turskoj se \"Sulejman\" prikazuje jednom tjedno i snimanja su u punom jeku, pa su na RTL-u zbog nedostatka materijala bili prisljeni pauzirati sa serijom. I dok će naši gledatelji s nestrpljenjem čekati nove nastavke serije, Turci trenutno najviše razglabaju o Burakovoj novoj-staroj ulozi. U rujnu kreće snimanje filma o ratniku Bali-begu Malkoçoğlu, kojega će, na radost obožavatelja, igrati Burak Özçivit.

Uživljen u ulogu

– Svi koji su me vidjeli na ulici su me pitali zašto je Bali-beg napustio seriju. Ljudi taj lik vole, a film će govoriti o njegovoj povijesti - kakav je bio, što je radio. Pripreme su već počele, a ja sam se toliko uživio u ulogu da se osjećam kao da sam stvarno Bali-beg – izjavio je 29-godišnji Burak.

Šuška se da glumac zbog uloge mora na dijetu pa sada na njegovu prehranu paze dva nutricionista, a osim toga redovito vježba, trči i trenira mačevanje.

S obzirom na novu ulogu, Burak se ipak neće dugo zadržati u seriji, nakon kraja treće sezone opet će napustiti set - ovaj put zauvijek.

Snimanje četvrte sezone najavljeno je u vrijeme kada će krenuti i snimanje filma, a umjesto Buraka producenti, sve se više nagađa, namjeravaju dovesti drugog turskog ljepotana, Kivança Tatlituga, kojeg trenutno gledamo u seriji \"Nebo i zemlja\".

Dok je čekao povratak u seriju \"Sulejman Veličanstveni\", Burak je posudio glas liku u crtanom filmu \"Žirafa\" čija će premijera biti na ovogodišnjem Berlinaleu, a nakon što su procurile informacije o snimanju filma, istaknuo je da mu je drago što se ipak nije riješio svog zaštitnog znaka - brkova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.