odlučeno

Bruno Lopandić v. d. glavnog urednika Vjesnika

Foto: Arhiv VL-a
Bruno Lopandić v. d. glavnog urednika Vjesnika
16.07.2010.
u 10:03
Vlada je obećala osigurati novac za još šest mjeseci izdavanja Vjesnika, nakon čega će budućnost jednog od najdugovječnijih dnevnih listova biti neizvjesna.
Pogledaj originalni članak

Dugogodišnji vanjskopolitički novinar Vjesnika Bruno Lopandić imenovan je za v. d. glavnog urednika toga dnevnog lista.

Time su završena nagađanja o tome tko bi mogao zamijeniti dosadašnjega glavnog urednika Darka Đuretka, o čijem se odlasku već dugo govori.

Vjesnik je već godinama u velikim financijskim problemima koje, među ostalim, uzrokuje i mala naklada, a prije nekih mjesec dana Upravni odbor Narodnih novina, u čijem se sastavu nalazi taj dnevni list, donio je odluku o prestanku financiranja Vjesnika, što bi značilo njegovo ukidanje. Nakon nekoliko dana situacije "povuci-potegni", odlučeno je da će se osigurati novac za još šest mjeseci izdavanja Vjesnika, nakon čega će budućnost jednog od najdugovječnijih dnevnih listova biti neizvjesna.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
10:47 16.07.2010.

eto,pa i prezime mu govori da od spasa vjesnika nema ništa

AU
autoritet
11:49 16.07.2010.

zašto mi porezni obveznici moramo financirati ovakve gluposti? vjesnik, seljake, brodogradilišta? ako niste sposobni zaraditi za život, propadnite! odje*ite više!

DU
Deleted user
12:19 16.07.2010.

A jel to znači da će vlada imati opet besplatnu reklamu sve do izbora. A onda mili moji kuda koji.