jaki saveznici

Bruce Willis i Julia Roberts reklamiraju Angelu Merkel!

Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
Bruce Willis
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
julia roberts
24.04.2014.
u 21:48
Muževni Willis očito nije bio dovoljna garancija za izborni uspjeh pa se holivudskoj eliti na strani CDU-a pridružila i oskarovka Julia Roberts, odnosno njena njemačka kopija glumica Daniela Hoffmann
Pogledaj originalni članak

Kršćansko-demokratska unija (CDU) njemačke kancelarke Angele Merkel dobila je jake saveznike na Europskim izborima. U ime stranke, biračima se u predizbornim reklamama dodvoravaju te ih na glasanje pozivaju Bruce Willis i Julia Roberts!

- Europski izbori su 25. svibnja i stoga vas molim odite glasati i glasajte za CDU. Da bi Njemačka imala jak glas u Europi: ''C-D-U'' - poručuje u 30-minutnoj radijskoj reklami Willisov glasovni dubler, glumac Manfred Lehmann, javlja Il Secolo.

Muževni Willis očito nije bio dovoljna garancija za izborni uspjeh pa se holivudskoj eliti na strani CDU-a pridružila i oskarovka Julia Roberts, odnosno njena njemačka kopija glumica Daniela Hoffmann koja nastupa u drugom spotu. Oba uratka bit će emitirana na javnom radiju 43 puta uoči izbora.

Nije poznato jesu li slavni glumci obaviješteni o ovim reklamama. Nepoznato je i koliko je stranka izdvojila za njihovo plaćanje.

>>Merkel platila sebi i pratnji ulazak u Pompeje

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CH
chemica
22:56 24.04.2014.

Ma to je sigurno i Merkelica imala "dublerku" kada je izrazila podršku Ivi Sanaderu, grobaru naše domovine.

TO
tomzag
10:14 25.04.2014.

Pa kad nam Ameri kroje sudbinu, red je da istu i reklamiraju.