proširili ponudu

British Airways uveo svakodnevnu izravnu liniju Heathrow - Zagreb

Foto: Reuters/Pixsell
British Airways uveo svakodnevnu izravnu liniju Heathrow - Zagreb
10.12.2012.
u 11:38
Riječ je o svakodnevnoj izravnoj vezi između dva glavna grada koja pruža sve prednosti putovanja u Airbusu A319
Pogledaj originalni članak

British Airways danas je izvijestio kako je proširio svoju ponudu na hrvatskom tržištu novom linijom između londonske zračne luke Heathrow i Zagreba.

Iz britanske aviokompanije javljaju da će nova linija putnicima koji polijeću iz Zagreba nuditi sve prednosti putovanja u zrakoplovu Airbus A319. Riječ je o svakodnevnoj izravnoj vezi između dva glavna grada koja bi poslovnim ljudima i turistima trebala omogućiti jednostavnije planiranje putovanja. Letovi iz Zagreba putnicima će omogućiti pristup globalnoj putničkoj mreži British Airwaysa i njihovih partnera, poručuju iz kompanije.

>> Ryanair od 1. travnja 2013. uvodi liniju Liverpool - Zadar

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LI
liliZG
12:10 10.12.2012.

Čudo neviđeno.........

OB
-obrisani-
12:24 10.12.2012.

Kad ce Hrvatska otvoriti liniju Strasbourg Zagreb ako 01.07.2013 ulazimo u EU-u...cime putovati dali netko razmislja o tome ili ce putovati vladinim avionom ?!

PI
pinkec
16:45 10.12.2012.

Dobro došli!