faun kutina

Brita traži krilo u kojem će do kraja života uživati u nježnostima

Foto: Privatni album
Brita
Foto: Privatni album
Brita
Foto: Privatni album
Brita
Foto: Privatni album
Brita
15.07.2016.
u 21:32
Dvogodišnja kujica brižna je i nježna s djecom, a slaže se s drugim psima
Pogledaj originalni članak

I Britina priča počinje jednako kao i brojne priče napuštenih pasa, ne zna se otkud je stigla i tko ju je ostavio.

Iz skloništa u Kutini preuzeli su je volonteri kutinske udruge Faun. I dok je u skloništu bila nepovjerljiva i prestrašena, čim je izišla iz njega potpuno se promijenila.

- Odmah nas je grlila i ljubila, zahvaljivala nam je što smo je spasili - kažu volonterke. Vrlo Brzo Brita se kod tete čuvalice opustila i pokazala da je draga, umiljata i privržena kujica koja se voli igrati. Jako dobro se slaže s drugim psima, pristojna je u kući, a s djecom je vrlo obazriva i nježna. Iako je koke u vlastitom dvorištu uopće ne zanimaju, one koje šeću po susjednom jako su joj interesantne.

Brita se voli smjestiti u krilo, a s obzirom da ima oko 10 kilograma to joj vrlo dobro uspijeva. Ima oko dvije godine, cijepljena je, čipirana i sterilizirana. Volonterima možete pomoći u brizi za nju i uplatom novčane donacije na račun udruge, PBZ HR 8923400091110272849. No, još draže bi im bilo da Brita konačno nađe svoj dom i svoje ljude. Za ostale informacije zovite Ivonu na 099/68-46-989, ili Jelenu na 092/11-03-254.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.