KONCERT

Brevisice zadivile i glasom i stasom

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
brevis
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
brevis
29.09.2014.
u 10:56
Inače, Brevisice se pokraj brojnih uspješnica, nagrada i priznanja, kada je riječ o gostovanjima diljem svijeta, mogu među rijetkim Hrvatima podičiti i nastupom u glasovitom newyorškom Carnegie Hallu
Pogledaj originalni članak

Članice Vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka sa senzacionalnim nastupom i izvedbama, ali i samom pojavom bile su ponajveća koncertna atrakcija možda ikad viđena u prostoru Gradskog muzeja, a u kojemu su održale svoj prvi koncert pred bjelovarskom publikom.

Tridesetak predivnih djevojaka ili popularnije Brevisice, su oduševile svojim vokalnim mogućnostima, a posjetitelji su se nadalje složili da su nedvojbeno predstavljale najljepši događaj u sklopu obilježavanja Dana grada Bjelovara i bjelovarskih branitelja.

Inače, Brevisice se pokraj brojnih uspješnica, nagrada i priznanja, kada je riječ o gostovanjima diljem svijeta, mogu među rijetkim Hrvatima podičiti i nastupom u glasovitom newyorškom Carnegie Hallu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.