Zločin na postaji

Bratu godinama prijetio: Ubit ću te čim nam otac umre

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
ubojstvo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
ubojstvo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
ubojstvo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
ubojstvo (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
ubojstvo (1)
20.09.2010.
u 07:20
Počeo je bježati, no policajci su ga uhvatili nedaleko od mjesta zločina.
Pogledaj originalni članak

“Mislim da je to moj tata, pustite me da vidim tatu!” – u Zagrebu je grcala u suzama kći ubijenog Željka K. (59) dotrčavši na tramvajsku postaju kraj križanja Vukovarske avenije i Radničke ceste u 8.30 sati, gdje je nekoliko metara dalje ležalo njegovo tijelo skriveno od pogleda prolaznika u plavom policijskom šatoru.

Policija je osumnjičila njegova starijeg brata Tihomira K. (68) da ga je toga jutra ubio hicem iz pištolja. Nekoliko sati prije, u 6 ujutro, Željko K. uputio se na posao iz svoga stana u Hvarskoj ulici. Na postaji ga je dočekao ubojica te ga je, neslužbeno doznajemo, pištoljem kućne izrade upucao u leđa u desni gornji bočni dio. Počeo je bježati, no policajci su ga uhvatili nedaleko od mjesta zločina, u Supilovoj ulici.

Kako smo neslužbeno doznali, stariji je brat prijetio mlađem da će ga ubiti čim im otac umre. Obiteljska je svađa trajala godinama.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

Avatar Ledeni
Ledeni
12:26 20.09.2010.

@hunter E da, ali zato su Kina, Kuba i bivši komunistički blok razvijeni, jer su se riješili tog opijuma za mase.

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
17:46 20.09.2010.

obično kad digneš šator su mogli i roštilj zakurit da budu stvarno kao na vikendu

MI
miso
07:57 20.09.2010.

Maloljetnička delikvencija iz 1966.