smrt u zagrebu

Brata blizanca pronašao mrtvog u stanu kada se vratio sa zabave

Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Brata blizanca pronašao mrtvog u stanu kada se vratio sa zabave
01.01.2013.
u 18:00
Susjedi kažu kako su oba brata dobra i samozatajna. Jedan je završio medicinski fakultet, a drugi stomatologiju
Pogledaj originalni članak

Tijelo 31-godišnjeg Vedrana T. policija je pronašla oko 5 sati na novogodišnje jutro u stanu u Ogrizovićevoj ulici u blizini trešnjevačkog placa u Zagrebu.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, muškarac je na sebi imao ozljede koje upućuju na sumnjivu smrt, ali ostale okolnosti stradavanja zasad nisu poznate. Vedrana T. pronašao je njegov brat blizanac kada se vratio s novogodišnje proslave. Braća žive zajedno u stanu nešto više od petnaest godina u koji su se doselila s roditeljima.

Susjedi kažu kako su oba brata dobra i samozatajna, jedan je završio medicinski fakultet, a drugi stomatologiju. Policija je cijeli dan obavljala očevid u stanu i ispitivala susjede, ali više detalja o toj misterioznoj smrti nisu iznijeli u javnost.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
konstanta
19:16 01.01.2013.

Pa što se to događa? Opet dobri, pristojni i uspješni ljudi a onda smrt pod sumjivim okolnostima. Zbunjujuće je čitati ovakve vijesti.