München

Branko Traživuk: Perkovića sam lažno optužio jer mi je u Hrvatskoj izboden otac

Foto: DPA/PIXSELL
Branko Traživuk: Perkovića sam lažno optužio jer mi je u Hrvatskoj izboden otac
21.10.2015.
u 21:10
Sudac Manfred Dauster rekao je da svjedoku ne vjeruje
Pogledaj originalni članak

U intervjuu Dugi 1992. optužio sam Perkovića za ubojstvo Stjepana Đurekovića iz osvete, jer mi je u Hrvatskoj  otac jedva preživio napad u kojem je izboden 70 puta , a mislio sam da se to bez Perkovića nije moglo
dogoditi – rekao je Branko Traživuk, nekadašnji suradnik Josipa Perkovića, svjedočeći videovezom na suđenju Perkoviću i Zdravku Mustaču za sudjelovanje u Đurekovićevu ubojstvu u Münchenu.

Sudac Manfred Dauster rekao je da svjedoku ne vjeruje te ga pitao je li svjestan da cijelog postupka ne bi bilo bez tog Traživukovog intervjua u kom je spomenut  ključ garaže u kojoj je Đureković ubijen. Traživuk kaže kako se ključa sjetio jer su se emigranti međusobno optuživali tko je kriv i tko je imao ključ garaže.

>> Josip Perković ilegalno snimao svoje šefove Šuška, Bebića, Boljkovca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

MS
mare_split
23:17 21.10.2015.

Kada 'nešto' prenosite tada recite i koju 'drugačiju riječ'! Recomo, kako je sudac Dauster UDB-ašu rekao kako imaju i previše krvavih tragova! ... Objevljujete samo detalje koji pogoduju titovim ubojicama? čemu? Nije li novinarstvo Istina? Nije kada je VL-novinarstvo!

BU
Bulaba
21:30 21.10.2015.

Ovi udbaši sve neke junačine ko i sinovci im Milanović i Ostojić, svi svjedoče iz za udbaše sigurne Hrvatske i Srbije videovezom, niti jedan se ne usudi ići u, kako kaže Milanović, "uređenu" Njemačku kod njegove najbolje prijateljice Angele Merkel s kojom se Milanović čuje 100 puta na dan telefonom, 200 puta mobitelom, šalju si 500 SMS-a na dan, i još do dva u noći vise na Skypeu. Općenito je glupo što se uopće dopušta to glupo svjedočenje videovezom.

BA
barbaizamerike
21:44 21.10.2015.

Perkovic bi mogo ispricati Pricu jako je Horvatinic onaj sto je jahtom ubio Talijane bio policajac I napustio sluzbu I na kratki otiso u Njemacku I vratio se I u to vrime otvorio elitni restoran Babilon. .od kuda lova, perkivic I horvatincic se dobro po znaju. sta je Horvatincic radio u Njemackoj, Njemci znaju koliko je zaradio