BRANKO BAČIĆ

'Koliko znam Krunoslav Capak član je HDZ-a i ponosan sam na to'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Koliko znam Krunoslav Capak član je HDZ-a i ponosan sam na to'
29.04.2020.
u 13:35
Predsjednik kluba HDZ-a kazao je kako je ovo izborna godina i da će se izbori održati kad budu pogodni epidemiološki uvjeti.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik kluba HDZ-a Branko Bačić kazao je kako odlazak premijera Andreja Plenkovića u Osijek, koji je oporba kritizirala kao predizbornu aktivnost HDZ-a u izbornoj godini, bio samo dio redovnog rada Vlade.

– Uvjeti jesu posebni, ali vodili su se svim mjerama socijalne distance, sukladno epidemiološkim uvjetima. Ne radi se o predizbornim aktivnostima, nego o radu Vlade – kazao je Branko Bačić. On je istaknuo kako je ovo izborna godina i da će izbori, kada god bili, biti redovni. 

Postavio je pitanje oporbi kad bi izbori trebali biti te da očekuje da se izbori provedu kad za to budu pogodni epidemiološki uvjeti. 

– Ni na razini stranke ni na razini koalicije nismo govorili o datumu izbora. Poštovat će se odluke struke, tu neće biti improvizacije. S obzirom na to da vide da Vlada i HDZ kvalitetno upravljaju ovom krizom, SDP-u izbori u ovom trenutku ne odgovaraju. Realno je da izbori budu kada za njih budu osigurani uvjeti – rekao je Bačić za N1. 

Na pitanje o tome zna li se kada će Stožer biti raspušten te hoće li neki od članova stožera možda biti na HDZ-ovoj izbornoj listi, Bačić je rekao kako u HDZ-u od prvog dana govore da je Stožer operativno tijelo Vlade.

Kazao je kako je prema njegovim saznanjima Krunoslav Capak član HDZ-a. 

– Čudi  me da se osobu koja se pokazala kao stručnjak sada pokušava kompromitirati time što je član HDZ-a. Nisam znao da je on član HDZ-a, niti sam to stavljao o u pitanje. Prema mojim saznanjima on je član i na to sam ponosan – rekao je Bačić te dodao da ne zna je li Alemka Markotić članica HDZ-a. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
13:44 29.04.2020.

Ti si možda i jesi ponosan, ali sudeći po tome da sam Capak to nije htio potvrditi, izgleda da on baš i nije tako ponosan.

DU
Deleted user
13:47 29.04.2020.

Capku je neugodno priznati da je član organizacije koja je opljačkala državu.

Avatar Krile102
Krile102
13:41 29.04.2020.

1. Nadam se kako ćete biti ponosni i na jesen kada uslijedi gospodarski potop, 2. kada je ono dogovorena granja koridora 5c ? I kada su ono trebale biti završene dionice punog profila kroz Slavoniju ?