napad na kukuriku

Božinović: Plan 21 ne postoji, to je zapravo plan Slavka Linića

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
'23.03.2011., Zagreb - U Ministarstvu obrane i oruzanih snaga RH sastali su se Davor Bozinovic ministar obrane i Stephan Abrial NATO-v general. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Foto: 'Nel Pavletic/PIXSELL'
'02.08.2011. Rijeka - Press konferencija stranke SPD na kojoj su sudjelovali Slavko Linic, Zeljko Jovanovic i Luka Denona. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
Foto: 'Goran Kovacic/PIXSELL'
'26.10.2011., Rijeka - Ministar obrane RH Davor Bozinovic posjetio je americki ratni brod USS Mount Whitney koji se nalazi na remontu u brodogradilistu Viktor Lenac. Primio ga je americki zapovjednik
30.11.2011.
u 15:05
Vlada se 2000. godine nije potrudila spašavati Brodogradilište Viktor Lenac, napominje koordinator HDZ-a u 8. izbornoj jedinici
Pogledaj originalni članak

Plan 21 zapravo ne postoji, jedini stvarni plan, koji nitko u Kukuriku koaliciji nije demantirao, je plan Slavka Linića, to je cijela istina Kukuriku koalicije. I zato, glas za Kukuriku koaliciju je glas za Linića, kazao je danas u Rijeci Davor Božinović, koordinator HDZ-a u 8. izbornoj jedinici.

– Linić spominje 3. maj, najavljuje političke smjene i novu upravu. Imali smo prilike vidjeti kako je to izgledalo 2000. godine kada je imenovana uprava koja nije znala upravljati riječkim brodogradilištima – kazao je Božinović napomenuvši kako sadašnja uprava nije stranačka, predložili su je radnici i tako će ostati i nakon 4. prosinca kada ostvarimo izbornu pobjedu – kazao je. Posjetio je i na pokretanje stečaja u V. Lencu.

– Tadašnja Vlada nije se potrudila spašavati Lenac. Jadranka Kosor prepoznala je brodogradnju kao ekonomsko i razvojno, ali i socijalno pitanje, pitanje hrvatske kulture, tradicije i spasila je brodogradnju, uključujući i Lenac – rekao je Božinović. Osvrnuo se i na MMF, koji priziva Kukuriku koalicija. Svi znamo što to znači, bio bi to udar na socijalna prava, kazao je i ponovno prozvao Linića.

– Kaže da 30 tisuća tvrtki mora u stečaj. Što je s ljudima koji u tim tvrtkama rade, koji se žele boriti, spasiti svoju tvrtku, nastaviti poslovanje, i oni imaju pravo na priliku – kazao je Božinović dodavši da stečajevi dolaze u obzir samo kada nema alternative.

Za Kukuriku su stečajevi najbrže otklanjanje problema, dok im se MMF bavi proračunom, zaključio je Božinović te ponovio da HDZ neće nove poreze, stečajeve, političke smjene, MMF, neće dopustiti socijalnu nesigurnost, borit će se, kazao je, za svakog čovjeka, za svako radno mjesto. U 8. izbornoj jedinici očekujemo četiri mandata, kazao je Božinović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

Avatar pupoljak
pupoljak
15:23 30.11.2011.

hehe.... \"U 8. izbornoj jedinici očekujemo četiri mandata\", kazao je Božinović. Ma čovjek je pobrkao lončiće, te umjesto 4 glasača veli 4 mandata.

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
15:25 30.11.2011.

Vlada se 2000. godine nije potrudila spašavati Brodogradilište Viktor Lenac, napominje koordinator HDZ-a u 8. izbornoj jedinici. ================= Ćuj kako su se ove Kradezenjare probudile iz sna. Da nema 4.12 ove lopine bi i dalje spavale Bilo kako bilo HDZu porućujem : ODLAZITE

UK
Ugo Kajvez
16:57 30.11.2011.

Glupa izdajnička vanjska politika RH i ulizavanje NATO-u će nas samo ugroziti ........ . \"Russia will target US missile defense sites if no deal - Medvedev\"