pljačka u cannesu

Bosanac opljačkao 111 milijuna eura vrijedne dijamante?

Foto: Reuters/ Pixsell
Bosanac opljačkao 111 milijuna eura vrijedne dijamante?
29.07.2013.
u 18:07
Milan Poparić, inače član kriminalne skupine Pink Panther, prije nekoliko dana pobjegao je iz švicarskog zatvora uz pomoć ostalih zatvorenika.
Pogledaj originalni članak

Nakon jučerašnje spektakularne pljačke dijamanata u Cannesu, pojavila se sumnja da ju je počinio Bosanac. Policija je za The Associated Press izjavila kako je pljačku dijamanata izvela jedna osoba, a sumnja se na Bosanca Milana Poparića, člana poznate kriminalne skupine Pink Panther, piše NDTV.

Poparić je prije nekoliko dana pobjegao iz švicarskog zatvora uz pomoć ostalih zatvorenika. Inače, većina članova Pink Panthera su s Balkana i postali su poznati po pljačkama dijamanata diljem svijeta. Zanimljivo, u Cannesu su u samo nekoliko mjeseci izvedene još dvije pljačke dijamanata.

Podsjetimo, kovčeg pun dragulja ukraden je uz prijetnju vatrenim oružjem u nedjelju nešto prije podneva u Carlton Hotel u Cannesu, gdje se održavala izložba nakita. Pljačkaš je odnio kovčeg s nakitom čija je vrijednost prvotno bila procjenjena na 40 milijuna eura. No CNN danas javlja kako je ta procjena bila kriva te da ukradeni nakit vrijedu ukupno 110,72 milijuna eura!

>> Ukraden kovčeg pun dragulja vrijednih 40 milijuna eura

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.