priznanje

Bombaš s Times Square priznao krivnju za napad u svibnju

Foto: afp
Bombaš s Times Square priznao krivnju za napad u svibnju
22.06.2010.
u 10:13
"Priznat ću krivnju još 100 puta", rekao je Shahzad i dodao da će SAD i dalje biti napadane.
Pogledaj originalni članak

Faisal Shahzad, organizator spriječenog terorističkog napada na  Times Square u New Yorku, 1.svibnja, priznaje krivnju na sudu u Manhattanu i rekao da će se napadi islamskih ekstremista na SAD nastaviti, prenosi BBC.

Shahzad je priznao da je putovao u Pakistan gdje su ga talibani obučili da napravi bombu te da je od njih dobio 12.000 dolara da bi izveo napad.

Priznao je krivnju po deset tačaka optužnice zbog kojih mu prijeti doživotni zatvor, uključući i onu za pokušaj uporabe oružja za masovno uništenje i za pokušaj prekograničnog terorizma.

"Priznat ću krivnju još 100 puta", rekao je Shahzad i dodao da će SAD, sve dok ne prekinu okupaciju muslimanskih zemalja, biti napadane.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

OB
-obrisani-
17:30 22.06.2010.

Comercial pozdrav, treba zaviriti u njegovu dušu, naravno, Ja bih ga oslobodila zatvora i držala pod nadzorom...Čovjek je ipak poremećen, Doživotni zatvor je previše drastična kazna! Samo...

OB
-obrisani-
17:31 22.06.2010.

ja bih predlozio da se sad malo igramo kvazi multi-kulturnih ljudi da zatvaramo oci pred zlom, jer ono sto ne vidis te i ne boli da malo placemo nad palestinskom djecom a da po kurdskoj djeci pljujemo budimo dobri ljudi, tolerantni, razumni bar dok nas bomba ne raznese

OB
-obrisani-
22:41 23.06.2010.

23.06.2010. u 19:45h Pasdaran je napisao/la: lschmidt, svoje frustracije liječi na svojim roditeljima a ne na meni, jer oni su ti krivi za tvoj stravično nizak obrazovni status. ----------------------------------------------------------- Hahahahaha! E svašta majka rodi! Čovječe ti si stvarno glup! Moram te početi izbjegavati da i mene ne zahvati to ludilo!