ubojiti motorist

Bombaš napao NATO u Kabulu, četvero civila poginulo

Foto: Reuters
Bombaš napao NATO u Kabulu, četvero civila poginulo
08.09.2012.
u 10:11
Bombaš je pred središte vojne baze koja je strogo čuvana stigao na motoru kojeg je "opremio" eksplozivom
Pogledaj originalni članak

Četvero civila poginulo je, a najmanje još dvije osobe ozlijeđene su u detonaciji bombe u blizini središta NATO-a u Kabulu, javlja Reuters.

Bombaš je pred središte vojne baze koja je strogo čuvana stigao na motoru kojeg je \"opremio\" eksplozivom. 

U bazi inače živi i trenira 2500 vojnika. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

RE
@rea
15:12 08.09.2012.

6 mrtvih, 5 ranjenih, uglavnom afganskih civila. Upravo dok se priprema obilježavanje 11-god. od ubojstva Shaha Massouda. Borio se je protiv sovjetske okupacije, zatim protiv talibana.

OL
olovka
21:06 08.09.2012.

Nije ovo borba protiv Talibana, ovo je borba protiv NATOa (okupatora, steta sto ne crkavaju od kuge kao psi ,naravno ne u svojoj zemlji , vec gdje su otisli da ubijaju.

IB
istina_boli
22:15 08.09.2012.

Hebes budalu, napao nato a pobio civile, kreten. Nato se najbolje napada podmetnutim bombama na daljinsko upravljanjem, spagom. Kad krelci naidju, povuces spagu i pitas bombicu, bus pukla?