Bomba i mrtvi i u Karachiju, gradu koji su talibani dosad štedjeli

Foto: AFP PHOTO
Bomba i mrtvi i u Karachiju, gradu koji su talibani dosad štedjeli
08.01.2010.
u 08:44
Karachi je bio znatno pošteđen talibanskog nasilja u odnosu na ostatak Pakistana. Razlog tome jest to što se fundamentalisti ovdje uglavnom odmaraju.
Pogledaj originalni članak

U napadu u Karachiju, koji je u odnosu na ostatak Pakistana uglavnom bio pošteđen bombaških napada, poginulo je najmanje sedmero ljudi, javlja agencija AP. Eksploziv je, prema policijskom izvještaju, bio postavljen u jednoj kući u dijelu gradu za koji se sumnja da ga talibani koriste kao sklonište.

Nagađa se da su u privatnoj kući bili nepoznati muškarci iz doline Swat, pripadnici vojske iz doline koja je odgovorna za nekoliko napada na talibane.

Karachi je bio znatno pošteđen talibanskog nasilja u odnosu na ostatak zemlje. Razlog tome jest to što se fundamentalisti ovdje odmaraju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

OB
-obrisani-
10:28 08.01.2010.

Poznato je svima, da je serijatski ludjak Muhideen Jelle sekirom pokusao ubiti danskog karikaturista Westergaarda ... Sad se u Danskoj i Svedskoj ne rece iz solidarnosti \"Mi smo svi Westergaard!\", nego se rece iz straha: \"Svatko od nas moze sutra biti Westergaard!\"

OB
-obrisani-
10:29 08.01.2010.

Konacno i jedana dobra vijesti! Francuska je vlada, zapravo ministar unutrasnjih poslova Brice Hortefeux, proglasio imama Ali Ibrahima al-Sudanija, za nepozeljnu osobu (persona non grata) u Francuskoj. Imam je stavljen u zrakoplov i poslat u domovinu Egipt. Francuska je vlada izjavila, da je imam Ali pokazao \"mrznju do demokratskih principa na kojima pociva Republika Francija i pored toga pozivao na nasilje!\"

OB
-obrisani-
09:46 08.01.2010.

Fundamentalisti (kakva blaga oznaka za te krvave zlocince!) se u Karachiju odmaraju od postenog i teskog rada za dobrobit covjecanstva, he he he ...