Pomoćnik ministra

Bojan Glavašević o prosvjedu branitelja: Savršeno je jasno da je iza toga stajao HDZ

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Bojan Glavašević o prosvjedu branitelja: Savršeno je jasno da je iza toga stajao HDZ
07.10.2015.
u 10:15
– To još nije službeno, ali u trenutku kada predsjednik HDZ-a vrlo afirmativno govori o mogućnosti da Đuro Glogoški bude kandidat na HDZ-ovoj listi, mislim da su sve maske konačno pale – rekao je Bojan Glavašević
Pogledaj originalni članak

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević u emisiji Veto na Jabuci TV komentirao je političku pozadinu prosvjeda branitelja u Savskoj 66.

– To još nije službeno, ali u trenutku kada predsjednik HDZ-a vrlo afirmativno govori o mogućnosti da Đuro Glogoški bude kandidat na HDZ-ovoj listi, mislim da su sve maske konačno pale. Mi smo od početka tvrdili da je prosvjed politički motiviran. Mislim da je savršeno jasno da je iza toga stajao HDZ – rekao je Glavašević.

Na pitanje vidi li sebe na listi koalicije Hrvatska raste, Glavašević je rekao da je njemu bitno da je u posljednje četiri godine radio sa sjajnim ljudima i da ih podržava na ovim izborima.

– Mislim da koalicija Hrvatska raste treba dobiti još jedan mandat. Nisam član nijedne stranke, ali tri godine smo čistili nered HDZ-a, i zadnju godinu tek gledamo rezultate našeg rada. Mislim da tek sljedeće četiri godine može ova koalicija pokazati svoj puni potencijal – dodao je Glavašević. 

 

 

 

>> Šator ostaje jer šefovi prosvjeda prenose zahtjeve i na novu vladu 

>> Kovač: Čekam da Milanović počne vikati 'Za dom spremni'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 121

DU
Deleted user
10:44 07.10.2015.

Sramotno je slušati lekcije ovog školskog primjera uhljeba, koji je bez ikakvih kriterija i odgovarajuće stručne spreme postao pomoćnik ministra. Sociolog na pravnim i stambenim poslovima? No, postoji i mračnija priča koju sam osobno čuo. Momčić intervjue za posao (one s naknadom od 1600 kn) obavlja od doma, putem skypea, zavaljen na kauču, u gaćama i ofucanoj majici. Kandidate tjera da pjevaju bećarce. To sam čuo od osobe koja se revoltirana digla i otišla. Nažalost, ima ih, pritisnutih neimaštinom, koji odtrpe to ponižavanje ovog bilmeza, a to je najveća tragedija ove države.

NJ
njofra18
10:48 07.10.2015.

Nije HDZ nikada zapostavljao branitelje nego trenutna Vlada, ljude kojima nije loše stanje u državi u kojoj žive nitko ne može nagovoriti da prosvjeduju.

DT
domagoj.taropolu
11:20 07.10.2015.

A čiji je Glavašević agent? Na račun prezimena dobio posao bez natječaja i sada misi da je moralna vertikala? Napada Glogoškog? Strašno! Pozz