nije bio dobar

Bogataš maljem i sjekirom razbio BMW vrijedan 120.000 eura!

Foto: YouTube Screenshot
Bogataš maljem i sjekirom razbio BMW vrijedan 120.000 eura!
17.09.2013.
u 16:46
Vlasnik je učestalo imao probleme s vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina. U više je navrata svog limenog ljubimca vozio na popravke, ali oni nisu uspjeli otkloniti probleme.
Pogledaj originalni članak

Tko bi rekao da skupocjeni BMW može izazvati toliku frustraciju kod vlasnika da bi ga on u navali bijesa odlučio potpuno uništiti?!

Upravo se to dogodilo Pourmohseniju Hadiju koji se s vozilom odlučio obračunati maljem i sjekirom. Nezadovoljni vlasnik se, piše Metro, zasitio problema koje je imao sa svojim BMW-om M6 pa je automobil nakon četiri godine vožnje razbio u Frankfurtu, gdje se održavao tradicionalni Frankfurt Auto Show.

BMW kupljen 2008. godine demolirao je uz pomoć prijatelja Thomasa Brunnera jer je, tvrdi, konstantno imao probleme s vibracijama, zveckanjem i udaranjem tijekom mijenjanja brzina. U više je navrata svog limenog ljubimca vozio na popravke, ali oni nisu uspjeli otkloniti probleme.

Razbijanje je privuklo pozornost mnogobrojnih prolaznika, ali i policije koja se pojavila i napravila očevid.

– Pisao sam pismo BMW-u Italia i njihovu sjedištu u Münchenu, ali odgovora nije bilo. Ovo im je moj odgovor – povjerio je Hadi, koji živi u Italiji, njemačkom Bildu. Izgleda da je destruktivna akcija urodila plodom jer se nakon incidenta oglasio glasnogovornik BMW-a i obećao da će kompanija ispitati Hadijev slučaj.

>>Užasni ste u parkiranju? Pazite da ne završite na internetu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.