Uredništvo u Zagrebu

Bloombergova multiplatforma za jugoistočnu Europu kreće s radom 2022.

Foto: Bloomberg Adria
Bloombergova multiplatforma za jugoistočnu Europu kreće s radom 2022.
15.10.2021.
u 12:25
Jugoistočnoj Europi pružit će prvoklasne, kvalitetne informacije iz poslovnog života, rekla je Soo Kang, globalna voditeljica medijske distribucije Bloomberga
Pogledaj originalni članak

Bloomberg Media i Mtel Swiss, pružatelj televizijskih usluga koji je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe, s redakcijama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Sj. Makedoniji. 

Bloomberg Adria započet će s radom u 2022. godini, a oslanjat će se na 2.700 novinara i analitičara Bloomberg News iz 120 zemalja diljem svijeta, a nova platforma kombinirat će prevedeni Bloombergov sadržaj, kao i izvorno izvještavanje producirano iz specijaliziranih uredništava u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu i Skopju.

- Bloomberg Adria ovim potezom dodatno širi svoj trag i utjecaj u svijetu. Jugoistočnoj Europi pružit će prvoklasne, kvalitetne informacije iz poslovnog života, rekla je Soo Kang, globalna voditeljica medijske distribucije Bloomberga. 

>> VIDEO Naša znanstvenica progovorila o velikoj temi u Europi i otkrila što će se događati s autima i avionima


 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.