DRAMA NA AUTOCESTI

Užas u Srbiji: Bježao od policije, ušao u suprotan smjer i zabio se u autobus

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL
Užas u Srbiji: Bježao od policije, ušao u suprotan smjer i zabio se u autobus
20.06.2019.
u 12:21
U sudaru autobusa i automobila povrijeđeno je pet osoba, četiri putnika iz autobusa i vozač automobila koji je izazvao nesreću
Pogledaj originalni članak

Na autoputu Niš-Beograd oko 9.35 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno pet osoba, među kojima i jedna trudnica koja je bila u stanju šoka. Kako piše Blic vozač automobila austrijskih registarskih oznaka kretao se u suprotnom smjeru, bježeći od policije.

- Putničko vozilo bježalo je od policijskog još od Vrčina i kretalo se u suprotnoj traci dok se nije zaletjelo u naš autobus koji je prometovao na liniji Mladenovac - Beograd - ističi iz prometnog prijevoznika.

U sudaru autobusa i automobila povrijeđeno je pet osoba: četiri putnika iz autobusa i vozač automobila koji je izazvao nesreću.

Hitna i policija izašle su na teren. Na ovoj dionici promet se, poslije višesatnog zastoja, sada odvija normalno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar VinkoL
VinkoL
20:59 20.06.2019.

Baš me zanima jel bi pisali da se to dogodilo u Mađarskoj? Al tam nema rodbine, kaj ne?

BI
Biouskoli91
12:33 20.06.2019.

Sreca da je autobus.